Eläinlääkärireissu sujui mallikkaasti ja pennut todettiin kaikin puolin hyvin kasvaneiksi ja kehittyneiksi. Pentue viihtyy hyvin ulkona ja aitaus-alue on joutunut koville. Muutama pakoyrityskin on nähty, mutta onneksi myös Piki on ollut tarkkana ja paimentanut jälkikasvuaan.
Helatorstaina vilkutettiin ensimmäisille pennuille ja pentuhuoneessa on meno hieman hiljentynyt. Olen ottanut usein iltaisin sylissä jonkun pennuista tänne yläkertaan katsomaan telkkaa ja saamaan vähän henkilökohtaista huomiota.
Ikävä kaihertaa niitä pikkuisia, jotka ovat nyt uusissa kodeissa. mutta toisaalta tiedän, että pennut pääsevät nyt oikeasti kotiin ja opettelemaan oman ihmistelauman pelisääntöjä. 

Kaikista pennuista tuli ihan omanäköisiään ainakin minun silmiini. Turkin laatu näyttää tässä vaiheessa siltä, että mitä vaaleampi sitä pehmeämpi turkki. Kovin kiharaista turkkia ei ole tullut kenellekään vaikka kostuessaan kaikkien turkki näytti kihartuvaiselta.
Mutta tämän ikäisenä isovillan turkki oli jo toisenlaista, pidempää ja kiharaa! Rakenteeltaan pennut ovat villakoiria jämäkämpiä ja kaikilla on suora häntä. En tosin muista missä vaiheessa villakoiran häntä alkoi taipua kippuralle. 

Tässä muutama ruskea pentu seitsemän + viikkoisena: